A Budapesti Szabadkikötő kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező, trimodális logisztikai és ipari park, amely a vízi, a vasúti és a közúti áruszállítási módok egyedülálló találkozási pontja a fővárosban. Kitűnő városi elhelyezkedésének köszönhetően hosszú távú bérleti megoldást nyújthat azon társaságoknak, amelyek city logisztikai tevékenység ellátására keresnek helyszínt, valamint cégközpont, raktár-/gyártócsarnok, iroda, bemutatóterem, nagykereskedelmi egység kialakítását tervezik.

Elhelyezkedés: 
A Budapesti Szabadkikötő a XXI. kerületben a Weiss Manfréd úton helyezkedik el a városközpont és az M0 körgyűrű között. A városközponttól 5 km-re, az M0 körgyűrűtől 7 km távolságra fekszik. Tehergépjárművel súlykorlátozás nélküli utakon elérhető.

A biztonságos munkakörnyezet érdekében 24 órás járőrszolgálat működik a teljes területen.

Ingyenes parkolási lehetőség a személyautók részére, a tehergépjárművek parkoltatása a bérleti konstrukciótól függően, illetve külön parkolási megállapodás keretében.

A Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. és leányvállalatai, valamint betelepült partnercégeink által a jelenlegi és leendő ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások a Szolgáltatások/Kikötői szolgáltatások menüpont alatt találhatók.

Ajánlatkérés

Jelenleg bérelhető ingatlanokkal kérjük keressen minket elérhetőségeinken vagy adja meg adatait az alábbi ablakban:


    • Molnár Valéria, kereskedelmi igazgató

    • +36 30 921 8377
    • +36 1 276 3978