A DOCK App

A DOCK App mobil alkalmazás a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. (BSZL Zrt.) által üzemeltetett Budapesti Szabadkikötő Logisztikai és Ipari Park (DOCK) automatikus beengedő és forgalomirányítási rendszerének a szerves részét képezi. Az alkalmazás az Interreg CENTRAL EUROPE által támogatott CE-1278 CORCAP project részeként került lefejlesztésre azzal a céllal, hogy segítse a tájékozódást és támogassa a forgalomirányítást a szabadkikötő területén. A DOCK bérlőihez érkező közúti járművek vezetői megtervezhetik az útvonalat a szállítási címig, mely nem csak a navigációt segíti, de az alkalmazáson keresztül megadott rendszám és érkezési cím segítségével a rendszer a beengedés és érkeztetés optimalizálásával minimalizálni tudja a torlódást.

A rendszer jelezni tud a bérlő számára az alkalmazáson keresztül megadott rendszám kapuhoz érkezésekor és amennyiben szükséges, a járművet parkolóba tudja irányítani várakoztatni, illetve onnan be is tudja hívni rakodni amint felszabadult a rakodó.

Az applikáció letöltése

Az applikáció letöltése iOS eszközre

Az applikáció letöltése Android eszközre

Vagy az alábbi QR-kód beolvasásával

Az applikáció letöltése iOS eszközre

Az applikáció letöltése Android eszközre

Applikációnkra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési nyilatkozatot az oldalunkon itt tudja megtekinteni.